Impressie Aftrap Week van de Veiligheid 05-10-2015

Minister geeft aftrap Week van de Veiligheid 2015

logo_weekvandeveiligheid2

Ook Drop-it Systems was aanwezig bij de aftrap van de Week van de Veiligheid en gaf een demonstratie van het Drop-it vitrine beveiligingssysteem.

“Een harde klap doet de aanwezigen opschrikken. Gelukkig blijkt het slechts de Federatie Goud en Zilver, die de minister laat zien hoe zij dieven belemmeren bij het leeghalen van een vitrine.” Bron: Verbond van Verzekeraars

Drop-it Systems aanvang Week van de Veiligheid 2015

Minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie opende op 5 oktober 2015 in de Malietoren in Den Haag de jaarlijkse Week van de Veiligheid (5-10 oktober). De hal van de Malietoren was tijdens deze eerste dag omgetoverd tot een infomarkt met branches en andere publieke en private partijen.

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) organiseert elk najaar ‘De Week van de Veiligheid’ om ondernemers bewuster te maken van veiligheidsrisico’s. Zodat zij hun eigen rol kunnen (blijven) pakken om criminaliteit tegen te gaan. Branche- en koepel organisaties, gemeenten, politie en Openbaar Ministerie organiseren in de Week van de Veiligheid uiteenlopende activiteiten om ondernemers te stimuleren met veiligheid aan de slag te gaan.

Drop-it Systems bij aftrap Week van de Veiligheid 2015

Drop-it Sytems bij opening Week van de Veiligheid 2015

Opening Week van de Veiligheid door Minister Van der Steur van Justitie en Veiligheid

Drop-it Systems en Minister Van der Steur

Drop-it Sytems en FGZ bij opening Week van de Veiligheid 2015

Drop-it Systems maakt veilig ondernemen mogelijk!